Benvinguts a Gestió Rural, el vostre allotjament rural més familiar
rural, garrotxa
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.3,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

BENVINGUTS A GESTIÓ RURAL


Us donem la benvinguda a Gestió Rural, un portal proper i familiar.

La idea inicial per la creació d’aquest portal, és la de facilitar alternatives d’allotjament per les diferents necessitats i la informació de primera mà de la zona i entorn per als nostres clients. Informació de la nostra comarca, del nostre espai, del nostre món.

 

Som Família, som rural.

 

Des de Gestió Rural, us ajudarem a fer que la vostra família, grup, empresa … disposi de l’allotjament més adequat per vosaltres. Disposem d’allotjaments independents, lloguers íntegres, lloguers d’habitacions amb esmorzar (B&B), lloguers d’espais.

Disposem, en algun dels nostres allotjaments, d’espais amb possibilitats de lloguer per a festes, casaments, concerts, aniversaris, calçotades, … Estem oberts a parlar amb vosaltres per a fer possible una celebració diferent en un gran espai de bosc.

Truqueu-nos (646612714) per solucionar dubtes sobre l’allotjament que us interessa. Sol·liciteu-nos informació de rutes i sortides, sol·licituds de reserves de serveis (entrades, museus, bicicletes, trasllats …), o espais per a celebracions o projectes. Atendrem les vostres sol·licituds i amb molt de gust, farem tot el que estigui a la nostra mà per fer-ho possible.

 

Us esperem aviat a casa nostra i com sempre, GRÀCIES PER LA CONFIANÇA que dipositeu amb nosaltres!!

 

Els nostres allotjaments:

 

EL LLOBER

LA TORNERIA DE CAN SIDRO

CAN NOFRE 

EL BOSQUERÓ

 


 

No Comments

Post A Comment